تحميل

İETT ELİT MEKATRONİK İLE HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYOR!

İstanbul’umuzun Beylikdüzü’nde bulunan ve 7 gün 24 saat boyunca seferler düzenlenen hat üzerinde günde ortalama 1.400.000 yolcu taşınmaktadır. Bu yoğunluğun verdiği kirlilik, araçların her gün titizlikle yıkanmasını gerektiren unsurları ortaya çıkarıyor.

Elit Mekatronik kendisiyle yapılan anlaşmayı görevi bilip Beylikdüzü ve Edirnekapı garajlarında kurduğu Endüstriyel tip otobüs yıkama makineleri ile ortaya çıkan bu soruna çözüm olup üstün hizmet kalitesini saygıdeğer İstanbul halkına sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü ve Edirnekapı garajlarında bulunan 6 fırçalı 3 mt yıkama yüksekliğine ve 2.60mt yıkama genişliğine sahip olan VALENS Q WR 9 SERİSİ belediyeler, otobüs filoları, otoparklar, benzin istasyonları vb. gibi yerleşkeler için üretilmiş olup yüksek dayanıklık sergilemesi bu garajlar için vazgeçilmez birer unsur olmasında büyük katkı sağlamıştır.

İETT’DEN ELİT MEKATRONİK’E TAKDİR!

Yapılan anlaşmalar kurulan üst düzey mekanik dayanımlı makinalar imzalanan sözleşmeler yüzlerce dezenfekte edilmiş araç gibi onlarca etkenin sonucu olarak başladığı işleri büyük bir özveri ile bitirmiş Elit Mekatronik’e İETT tarafından hizmet kalitesine yönelik verdiği çabalar ve teknik kapasitesi dolayısıyla takdir belgesi takdim edilmiştir.

Paylaş:

قد تكون هذه المقالات ذات أهمية بالنسبة لك

القائمة
فوق